Jump to content

Mat

Members
  • Content Count

    184
  • Joined

  • Last visited

About Mat

  • Rank
    Certified R Fan
  • Birthday January 4

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    UK - Wiltshire

Personal Information

  • Name
    Mat

Recent Profile Visitors

970 profile views
  1. I bit the bullet and did mine today - oil was blacker than a black thing, but the filter was surprisingly clean ???!!! (40K miles) Never had an issue, so I'm either lucky, or having the Haldex in "increased traction" mode for the last 20K miles has helped?? (sorry - no pictures, had to get it done quickly!)
  2. Dev beta 3 fixes all those issues..... (well, it did for me!)
  3. Followed for a while then was followed myself by a very shiny looking 15 plate Lapiz Blue earlier today That traffic was awful!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. It sure is - 140 a day.... I might have to bite the bullet and trade down to a 430/435d just for the fuel economy!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Yep! Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Corsham area for me - do the commute to Bracknell 3 days a week... Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Wasn’t me, as I had an awful 630d GT that day..... But I think I’ve seen you driving towards bath once or twice! Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. That could well be me though.....
  9. The road out of Shaftesbury (zig-zag hill) is a real blast ! Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. In between Chippenham and Bath, but do the daily run to Bournemouth.....
  11. And a Mk 7 here - not that far from Chippenham ! Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Interesting - I reverted back to the standard setting, and there was a marked difference. (Service time) Sure your Haldex isn’t goosed?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Still on the changed setting - no issues whatsoever. (Apart from a slightly increased noise at low speeds - as expected) I did briefly try switching back to standard, and this setting is not a placebo - there is definitely a difference. Standard feels like front wheel drive, tweak feels like 4wd. Give it a go and report back! Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Mat

    Exhaust Flap Issue

    Did you enter the security code first? (or the correct one?) And make sure the engine is off, but ignition on. Should work.... Failing that, you might need to clear the OBDEleven app cache (can't remember off hand how to do that though - it's Android, and I'm an Apple man !)
×
×
  • Create New...