Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wheel bearing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Forums

  • General
    • Welcome
    • General Chat
    • VWROC - FAQs, Suggestions & Support
    • VWROC Rewards
    • VWROC Competitions
    • Member's Rides
    • Spotted
  • Car Chat
    • VW Arteon R Chat
    • VW Golf R MK7 Chat
    • VW Golf R MK8 Chat
    • VW Tiguan R Chat
    • VW T-Roc R Chat
    • VW Golf R400 Chat
    • VW Golf R MK6 Chat
    • VW Scirocco R Chat
  • Tuning & Modifying
    • Modifying your Golf R MK7
    • Modifying your Golf R MK6
    • Modifying your Scirocco R
    • OBDEleven
    • VCDS
  • Other Car Chat
    • Other Marques
    • Group Buys
    • R Detailing
    • Guides and How To's
    • Future Meets, Track Days, & Events
    • The Lease Board
    • Insure Your R
  • Sponsors
    • Adrian Flux
    • Safe And Sound Vehicle Systems

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • CM Wheels
  • Statller Power Developments
  • Cars - For Sale

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Name

Found 1 result

  1. My 64plate R has started to make a intermittent scraping sound from the front left. It has had new pads and discs (all round) around 500-700 miles ago. I cant tell if its a pad scraping or a wheel bearing. It sounds like the pad is scrapping along the disc. Sometimes its there sometimes its not. I can just tap the brake ever so lightly and the sound goes away. Then it might come back 10mins later or 20mins later. doesnt matter about speed. it pops up from 5mph to 60mph. Sometimes it quite and sometimes its loud. I dont get any brake squeal when braking. Ive bent the sheild back a little incase it was scrapping agasint the disc. There is no groves on the discs to say something is scrapping the disc. Ive stripped the fronts down and cleaned them and appiled copper grease but its still the same. Any ideas? maybe change the pads to different ones? If it was still in warranty i would have put it in but it ran out 2-3months ago
×
×
  • Create New...